kuvia ja tunnelmia

Blogi

Blogiini tallentuu kokemuksia, tunnelmia ja taustoja kuvauskeikoistani satunnaisilla varuste/tekniikkajorinoilla maustettuna.

Ilmakuvia ja muuta uudehkoa sisältöä

 Kesäillan ilmakuva Ikaalisissa

Kesäillan ilmakuva Ikaalisissa

Kun aikoinaan tämän sivuston käynnistin niin täällä oli urheilukuvien lisäksi myös sekalainen valikoima maisemakuvia ja luontokuvia. Sitten alkoi Squarespacen perustilauksen sivumäärä täyttyä kun urheilukuvagallerioita tuli lisää. Piti siis tiputella noita muita kuin urheilukuvia pois. Vaihdoin tuossa talvella Squarespacen business tilaukseen ja siten käytössäni on nyt rajaton määrä sivuja ja gallerioita. 

Maisemakuvia lisäsinkin sivustolle takaisin jo tuossa jokunen kuukausi sitten. Valikoima ei ole suuren suuri, muutama galleria valikoituja kuvia Suomesta ja kauempaa. Pääasiassa luontoa, mutta myös hieman kaupunkikuvaa. Uusimpana galleria talven kuvauksista Tampereelta ja Tammerkoskesta.

Varsinaisia luonto/eläinkuvia en ole sivustolle palauttamassa. Niitä on löytynee jatkossakin hieman Instagram postauksistani ja näistä blogipostauksista.

Uusinpana päätason galleriana sivustolla on ilmakuvat. Tämä pitää sisällään dronella kuvattua ilmakuvaa jota nyt eri tarpeisiin tulen kuvanneeksi. Ei luonnollisestikaan kaikkia kuvia, mutta aina jokunen hyvä otos sieltä ja täältä. Osa kuvista on jo viime kesältä mm. Tampereelta ja kuvia varmasti on tulossa lähiaikoina lisää koska kuvaan tällä hetkellä aika paljon dronella maisemakuvaa Ikaalisista. Tämän Ikaalisten ilmakuvaus-projektini on tarkoitus jatkua ainakin koko kesä ja varmaan syksykin. Katsotaan josko näitä kuvia päätyisi jonnekin hyötykäyttöönkin. Jotakin suunnitelmia asian suhteen on, mutta ei tästä enempää ennen kuin asia mahdollisesti realisoituu.

Joka tapauksessa urheilukuvien lisäksi myös maisemakuvat ja ilmakuvat ovat myynnissä jos joku tarvitsee seinälleen, webbisivulleen tai muuhun tarkoitukseen sellaisen. Hinta tapauskohtaisesti käytön ja tarpeen mukaan.

Edit: 11.6.2018: Ainiin, pitiki mainita että olen luonnollisesti Trafille rekisteröitynyt RPAS-pilotti ja minulla on vastuuvakuutus. Molemmat täytyy olla jos tekee lentotyötä kauko-ohjatulla ilma-aluksella. Dronesta tulee lennokin sijaan kauko-ohjattu ilma-alus kun sillä tekee lentotyötä, harrastuskäytössä se on siis lennokki. Tämä tätä termistöä.
 

 Tunnelmia Roomasta!

Tunnelmia Roomasta!

 Tunnelmia Käsivarren erämaasta! Roomassa on hienoa, mutta erämaassa kyllä mieli lepää ja tämä poika on rauhassa.

Tunnelmia Käsivarren erämaasta! Roomassa on hienoa, mutta erämaassa kyllä mieli lepää ja tämä poika on rauhassa.

Kimmo Virkki