UPDATE: Jämi SM / Wold Cup photos from Sunday in Store <<click this>>. Sunnuntain Jämi SM kuvat kuvakaupassa. <<klikkaa>>

Tämä sivusto käyttää evästeitä hyvän käyttäjäkokemuksen takaamiseksi. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoa.

Selvä!!!

Kuvaajasta / Yhteydenotto

Valokuvaaja

Valokuvaaja

Nimeni on Kimmo Virkki. Olen sivutoiminen valokuvaaja. Valokuvaan pääasiassa urheilua, ulkoilua ja muuten vaan reipasta toimintaa. Aina kun aika sallii kuvailen myös pohjoisen luonnon pieniä ja suuria hienouksia.

Minulla on myös drone ilmakuvausta varten. Olen Trafille rekisteröitynyt RPAS-pilotti, ja tunnen asiaan liittyvät säädökset ja vastuuni. Minulta löytyy myös lentotyöhön vaadittava vastuuvakuutus.

Pääasiassa kuvaan Pirkanmaan ja Satakunnan alueella, mutta tarvittaessa kuvaan siellä missä mielenkiintoista kuvattavaa on tarjolla.

Toivottavasti pidät kuvistani. Pyrin parhaani mukaan ensiluokkaiseen tulokseen niin kuvan laadun kuin sisällönkin suhteen. Kuvani ovat myös parhaimmilaan nautittuna isolta näytöltä tai isoiksi tulostettuina.

Lisää kuviani löytyy seuraavien linkkien takaa:

Jos tarvitset kuvaajaa tai kuvia niin otapa yhteyttä niin teen tarjouksen. Minuun voi ottaa yhteyttä myös muissa asioissa vaikkapa tässä ohessa olevalla lomakkeella tai Facebookin kautta.

MwI