DH Suomi Cup Laajavuori kuvat nyt kuvakaupassa / Photos now in store! (click this)

Tämä sivusto käyttää evästeitä hyvän käyttäjäkokemuksen takaamiseksi ja anonyymin analytiikan keräämiseksi sivuston kävijöistä. Evästeitä EI käytetä mainontaan. Lisätietoa.

Selvä!!!
Valokuvaaja

Valokuvaaja

Nimeni on Kimmo Virkki. Olen sivutoiminen valokuvaaja. Valokuvaan pääasiassa urheilua, ulkoilua ja muuten vaan reipasta toimintaa. Aina kun aika sallii kuvailen myös pohjoisen luonnon pieniä ja suuria hienouksia.

Minulla on myös drone ilmakuvausta varten. Olen Trafille rekisteröitynyt RPAS-pilotti, ja tunnen asiaan liittyvät säädökset ja vastuuni. Minulta löytyy myös lentotyöhön vaadittava vastuuvakuutus.

Pääasiassa kuvaan Pirkanmaan ja Satakunnan alueella, mutta tarvittaessa kuvaan siellä missä mielenkiintoista kuvattavaa on tarjolla.

Toivottavasti pidät kuvistani. Pyrin parhaani mukaan ensiluokkaiseen tulokseen niin kuvan laadun kuin sisällönkin suhteen. Kuvani ovat myös parhaimmilaan nautittuna isolta näytöltä tai isoiksi tulostettuina.

Lisää kuviani löytyy seuraavien linkkien takaa:

Jos tarvitset kuvaajaa tai kuvia niin otapa yhteyttä niin teen tarjouksen. Minuun voi ottaa yhteyttä myös muissa asioissa vaikkapa tässä ohessa olevalla lomakkeella tai Facebookin kautta.

SvI