Niinisalossa kenttäratsastusta kuvaamassa 13.-14.7. Lauantain ja sunnuntai kuvat täällä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä hyvän käyttäjäkokemuksen takaamiseksi. Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoa.

Selvä!!!

Tietosuojakäytännöt

Päivitetty: 20.1.2019

Yhteenvetona: Asiakastietoja kertyy pääasiassa asiakkaan/mahdollisen asiakkaan oman aktiivisuuden pohjalta (viestintä, verkkosivuston käyttö). Yhteystietoja ei käytetä massaviestintään (sähköpostikirjeet, mainokset, jne.).

Tietosuojaseloste

 1. Rekisterin pitäjä ja yhteyshenkilö: Kimmo Virkki / Y-tunnus: 1483899-8
 2. Rekisterin nimi: Valokuvauspalvelun asiakastiedot ja verkkosivuston käyttäjätiedot
 3. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Rekisterissä ylläpidetään asiakkaiden yhteystietoja yhteydenpitoa, markkinointia ja laskutusta varten sekä yrityksen hallinnoinnin ja liiketoiminnan kannalta tarpeellisia tietoja. Verkkosivuston osalta tietoja käytetään sivuston käytön parantamiseen, sivuston käytön määrän seuraamiseen ja mahdollisten väärinkäytösten seuraamiseen ja ehkäisyyn  (Laajat kuvagalleriat/kuvien lataus).
 4. Rekisterin tietosisältö:
  • Asiakkaan nimi, sähköpostiosoite, tieto kuvista/palveluista joita asiakas on ostanut ja mahdollisesti myös puhelinnumero ja osoite jos asiakas on kyseiset tiedot ilmoittanut.
  • Verkkosivuston osalta lisäksi 1) teknisesti kerättyä tietoa kuten esimerkiksi IP-osoite (anonymisoitu) ja sijaintimaa tai -kaupunki, verkkopalvelujen käyttö ja ajankohta, käytetyn laitteen tiedot, käyttöjärjestelmä ja ohjelmistoversiot ja kieliasetukset sekä ulkoiset sivustot, joista käyttäjä on saapunut tai joihin käyttäjä siirtyy rekisterinpitäjän verkkopalvelusta. 2) Verkkosivuston käyttäjä ladatessaan kuvia ilmoittaa nimensä ja sähköpostiosoitteensa, lisäksi kuvia ladattaessa tallentuu tieto ladatuista kuvista.
 5. Säännönmukaiset tietolähteet: Asiakas, verkkopalvelu, Google Analytics, Clicky (analytiikka).
 6. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle: Verkkopalvelun alusta (Pixpa/Idea Zinc Design Private Limited) käyttää mm. Amazon Web Services ja Rackspace palveluita joiden palvelinkeskuksia sijaitsee myös EU/ETA alueen ulkopuolella. Verkkosivun kautta tuleva rekisteritieto sijaitsee/kulkee näiden palvelimien kautta. Lisäksi sähköpostipalvelu on Gmail jonka palvelimet mahdollisesti myös voivat sijaita EU/ETA alueen ulkopuolella. Google Analytics ja Clicky / Roxr Software Ltd (analytiikka) datakeskukset osaltaansijaitsevat myösEU/ETA alueen ulkopuolella.
 7. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista: Asiakas voi tarkistaa tiedot ja pyytää niiden korjaamista tai poistamista ottamalla yhteyttä sivuston lomakkeella.
 8. Tietojen säilytys:  Tietoja säilytetään niin kauan kuin niiden säilyttäminen on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi. Lain nojalla säilytysaika voi olla kuitenkin pidempi kuin muuten olisi perusteita. Esimerkiksi kirjanpidon perusteena olevat tositteet tulee säilyttää 6 vuotta. 
 9. Rekisterin suojaus: Rekisteri ei ole vain yksi tiedosto vaan koostuu useista eri osista ja sijaitsee useissa säilytyspaikoista ja -ratkaisuista:
  • Kaikki tietokoneellani oleva tieto on käyttäjätunnuksen ja salasanan takana, joita ei ole jaettu muille henkilöille. Fyysisesti tietokoneeni sijaitsee tiloissa joihin on rajoitettu pääsy.
  • Gmail sähköposti on suojattu kaksivaiheisella tunnistautumisella.
  • Pixpa verkkosivuston alusta on suojattu salasanalla.
  • Tarkempia tietoja käytössä olevien palvelun teknisistä suojausratkaisuista voit lukea kyseisten palveluiden sivuilta.