DH Suomi Cup Laajavuori kuvat nyt kuvakaupassa / Photos now in store! (click this)

Tämä sivusto käyttää evästeitä hyvän käyttäjäkokemuksen takaamiseksi ja anonyymin analytiikan keräämiseksi sivuston kävijöistä. Evästeitä EI käytetä mainontaan. Lisätietoa.

Selvä!!!

May 31, 2018
Alkukesän ilmakuvia Ikaalisista

Talvi vaihtui kesäksi muutamassa viikossa, tuntuu että kevät jäi vähän välistä. Toisaalta kuvaushommien kannalta tämä on hyvä juttu. Luonto muuttui vihreäksi nopeasti ja minä sain dronen taas ilmaan ja jatkamaan Ikaalisten kuvaamista. Edellisen kerran tätä tein tuossa lopputalvesta kun fiilis oli jo keväinen vaikka lunta ja kylmää vielä olikin.

Periaatteessa samoja paikkoja ja samoja kuvakulmia kuvailin tässä jo viikko pari sitten. Laajennan muuallekin kun tässä muilta hommilta ehdin. Myöhemmin kesällä tarvii kyllä tuon Ikaalisten keskustan ja Vanhan Kauppalan kuvaus hoitaa vielä ainakin kerran. Tässä keväällä luonto oli kyllä komea, puut vihreät ja paikoin heinikot voikukista keltaisina. Yksi puutos vehreydessä oli kuitenkin vielä rantaheinikot. Ne oli vielä valitettavan rytöisessä kunnossa, joten muutamat kuvakulmat vähän kärsivät tästä.

Tässä alla pieni galleria kuvia. Käytännössä kaikki kuvat on useista kuvista parsittuja panoraamoja. Näin saan kuviin reilumman resoluution ja helpommin myös haluamani kuvakulmat.

Runsaasti lisää ilmakuvia etenkin Ikaalisista sivuston ilmakuvat galleriassa.

Ikaalinen / Pohjoinen ranta ja satama

Ikaalinen / Toivolan saari

Ikaalinen / Vanha Kauppala ja keskusta

Ikaalinen / Lännen suunnasta kohti urheilukenttiä

Rajaus edellisestä kuvasta - todellinen resoluutio.