DH Suomi Cup Laajavuori kuvat nyt kuvakaupassa / Photos now in store! (click this)

Tämä sivusto käyttää evästeitä hyvän käyttäjäkokemuksen takaamiseksi ja anonyymin analytiikan keräämiseksi sivuston kävijöistä. Evästeitä EI käytetä mainontaan. Lisätietoa.

Selvä!!!

Jan 16, 2019
Tapahtumien Laajat Kuvagalleriat

Kuten edellisessä blogipostauksessa mainitsin sivusto on nyt täysin uudistunut ja yksi suurimman muutoksen kokeineista alueista on Tapahtumien Laajat Kuvagelleriat osasto. Se on nyt täysin integroitu osa tätä sivustoa siinä missä aikaisemmalla sivustolla varsinainen galleriat olivat Google Photosissa ja siinä ei nyt oikein ollut mitään integorointia varsinaiseen sivustoon.

Mainitseminen arvoisia muutoksia:

  • Aiemmin sivulla oli pitkä lista yksittäisiä tapahtumia suurinpiirtein kronologisessa järjestyksessä. Nyt olen ryhmitellyt ne lajin / tapahtumakokonaisuuden / tms. mukaan albumeihin, joiden sisällä sitten ovat varsinaiset kuvagalleriat yksittäisistä tapahtumista. Jos valjakkourheilu esim. kiinnostaa niin kuvat löytyy yhden albumin alla olman että tarvii skrollailla pitkää sivua jossa paljon muutakin.
  • Albumit vaativat nyt sisäänkirjautumisen, eli siis käytännössä nimeä ja email-osoitetta kysytään. Olen tähän halunnut laittaa tällaisen stepin jotta siinä tulee pakollinen stoppi ja siinä on linkit mm. kuvien käyttöoikeuksiin jos nämä eivät ole entuudestaan tutut. Lisäksi mä saan seurattua vähän tarkemmin sitä kuinka paljon kuvia ladataan ja ehkäistyä väärinkäytöksiä (=joku lataa kaikki mahdolliset kuvat -> kellot soi). Tietosuojasivulla on selostettu tarkemmin mihin yhteystietoja käytetään ja ei käytetä.
  • Kuvia voi ladata yhden kerrallaan, koko gallerian tai sitten useimmille parhaiten sopiva tapa: merkkaa kuvista suosikit kun niitä selailet ja lataat sitten nämä suosikit. Itseasiassa sivulla kävijä voi tehdä useita suosikkilistoja. Lisäksi näistä gallerioista voi toki jakaa kuvia suoraan Facebookkiin, mutta myös lähettää viestin minulle ilman että tarvii mennä tuonne "yhteydenotto" sivulle.