DH Suomi Cup Laajavuori kuvat nyt kuvakaupassa / Photos now in store! (click this)

Tämä sivusto käyttää evästeitä hyvän käyttäjäkokemuksen takaamiseksi ja anonyymin analytiikan keräämiseksi sivuston kävijöistä. Evästeitä EI käytetä mainontaan. Lisätietoa.

Selvä!!!

May 17, 2019
Ikaalinen-aiheiset matkamuistot / kuvatuotteet

Ikaalisten Valokuvaamo toi juuri myyntiin Ikaalinen aiheisia kuvatuotteita jotka ovat hyvin käypiä myös matkamuistoiksi jos et paikallinen ole. Ikaalisten Valokuvaamon lisäksi osaa näistä voi ostaa kauppakeskus Kompin infopisteeltä. Erinomaista omalta kannaltani on että näissä kuvatuotteissa on mukana myös muutama valokuva minulta.Mukana on pari ilmakuvaa, yksi laaja panoraama yli Ikaalisten keskustan ja vanhan kauppalan ja yksi kuva Ikaalisten kirkosta. Lisäksi tuotteissa on yksi kauppalan portista ottamani valokuva. Tuo panoraamakuva varmaan kelpaa monelle paikallisellekin.

Minun kuviani on muistaakseni mukissa, magneeteissa ja tauluissa. Itselleni mieluisin on tuosta hyvin leveästä panoraamakuvasta tehty canvas-taulu. Upeaa nähdä tämä ilmakuva fyysisesti omissa käsissä.

Toivottavasti tuotteilla on kysyntää ja näitä voidaan tehdä lisääkin. Kuviahan minulla Ikaalisista riittää, niin ilmakuvia kun ns. tavallisia maisema- ja kohdekuvia maanpinnalta.

Tarkemmat tiedot ja hinnat voi kysellä Ikaalisten Valokuvaamosta.


Ilmakuva Ikaalinen
Ilmakuva Ikaalisista joka päätyi mm. tauluksi ja mukiin