DH Suomi Cup Laajavuori kuvat nyt kuvakaupassa / Photos now in store! (click this)

Tämä sivusto käyttää evästeitä hyvän käyttäjäkokemuksen takaamiseksi ja anonyymin analytiikan keräämiseksi sivuston kävijöistä. Evästeitä EI käytetä mainontaan. Lisätietoa.

Selvä!!!

May 24, 2019
Luontokuvausta 2019: Autosta kuvattua (feat. valkoinen hirvi)

Pääasiassa toki luontoa kuvatessani kuljen poluilla, pusikoissa, metsissä, pelloilla ja soilla eli paikoissa joihin ei autolla ole asiaa. Usein kuitenkin etenkin keväisin mukanani on kamera myös autolla ajaessani esim. työmatkoilla ja kauppareissuilla. Ihan kokemuksesta oppineena. Toisinaan saatan iltaisin ajella autolla kamera tai pari matkassasi pitkin hiekkateitä hieman syrjemmässä, pitkin pellonreunoja ja metsäeitä.

Tässä blogissa on nyt kuvasatoa muutaman viikon takaa eräältä viikonlopulta jolloin kävin nimenomaan autolla kiertelemässä tässä lähinurkilla mutta myös hieman syrjemmällä. Nämä reissut olivat joko iltaisin tai aamulla varsin aikaisin. Täytyy sanoa että onni oli todellakin matkassa näillä reissuilla, erityisesti yhdellä niistä jolla kuvasin valkoisen hirven.

Tässä siis kuvia jotka kuvattu autosta ja mikään kyseisistä paikoista ei vaatinut erityisen vaativaa maastoajoseikkailua, paikat ovat saavutettavissa helposti tai vähintään tarkasti ajaen tavallisella etuvetoisella henkilöautolla. Itse ajan hieman korkeamman maavaran omaavalla nelivedolla joten paljon pahemmissakin paikoissa olen ajanut, mutta se ei tosiaan ole useinkaan tarpeen, mutta pelivaraa on toki hyvä olla kaiken varalta.

Valkoinen hirvi kuvattuna autosta asfalttitien reunasta noin 500m kotiovelta. Joskus onni on myötä!