DH Suomi Cup Laajavuori kuvat nyt kuvakaupassa / Photos now in store! (click this)

Tämä sivusto käyttää evästeitä hyvän käyttäjäkokemuksen takaamiseksi ja anonyymin analytiikan keräämiseksi sivuston kävijöistä. Evästeitä EI käytetä mainontaan. Lisätietoa.

Selvä!!!

Aug 25, 2019
Luontokuvausta 2019: kesä

Useampikin blogipostaus on puolivalmiina odottamassa julkaisua, lisäksi ainakin Turun lentonäytöksen kuvat odottavat julkaisuaan. Pitänee alkaa hommin... Aloitetaan luontokuvilla.

Niin se kesä vaan vierähti loppusuoralle ja syksy koputtelee nurkan takana vaikka tähän elokuun loppuun nyt näyttää varsin lämmintä säätä vielä tulevankin. Luonnon runsas vihreys on viime viikkoina yhä enemmän saanut syksyn sävyjä seurakseen vaikka vihreä vielä vallitseva väri onkin.

Tässä blogipostauksessa kasattuna kuvasatoa tuolta toukokuun puolenvälin tienoilta aina elokuun loppuun saakka. Mitään suurempaa luontokuvauskiertuetta en kesän aikana tehnyt. Kuvat siis pääasiassa tässä lähimaastoissa ilta/aamuväijyjen aikana kuvattuna tai sitten kuten yleensä aamu/päivä/iltalenkin aikana kuvattu tässä ihan lähinurkilla. Jonkin verran kuvia on myös Jämsästä jossa kesän aikana tuli käytyä parikin kertaa. Siellä hieman kiertelin lintutorneja ja muita paikkoja.

Jämsän reissuilta erityisen hienoa oli saada kohtuu hyviä kuvia harmaahaikaroista ja ruskosuohaukasta. Harmaa haikaroita bongasin useammastakin eri paikasta.

Alla olevat kuvat ovat jotakuinkin kronologisessa järjestyksessä.